Πανιώνιος: “Αγριεύει” η κατάσταση. Οπαδοί στα γραφεία της ΚΑΕ


Αντιπροσωπεία οπαδών του Πανιωνίου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (11.08.2019) έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πιθανότητα μετακόμισης της ομάδας στη Δράμα.

Τα «σενάρια» περί πιθανής πώλησης και συγχώνευσης της ΚΑΕ Πανιώνιος με ομάδα της Δράμας αρχίζουν και κινητοποιούν τον κόσμο της ομάδας. Το βράδυ της Κυριακής (11.08.2019), λίγες ώρες μετά το κάλεσμα του Ερασιτέχνη των «κυανέρυθρων» προς τον κόσμο των Νεοσμυρνιωτών «να μείνει ενωμένος και σε επαγρύπνηση έως ότου αποσαφηνιστεί η θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ», είχαμε την πρώτη τους κίνηση.

Πανιώνιος: Φήμες για μετακόμιση στη Δράμα και αντιδράσεις

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου βρέθηκε έξω από τα γραφεία της ΚΑΕ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την πιθανότητα η ομάδα να μετακομίσει στην Δράμα.

Με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν ότι δεν κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τους συνεργάτες του- όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ερασιτέχνη- προχωρώντας σε χαρακτηρισμούς και τονίζοντας ότι περιμένουν… στη γωνία για οποιαδήποτε «αισχρή» εξέλιξη.Το ποστάρισμα στην σελίδα Panthers-est1983-Official στο facebook

“Μια αντιπροσωπεία, περίπου 40 ατόμων του Συνδέσμου, βρέθηκε απόψε κάτω από τα γραφεία της Κ.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.ΣΜΥΡΝΗΣ.

Είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως δεν είναι υπεύθυνος για την κατάσταση και μας παρέπεμψε στους Βαλαβάνη, Χριστοδουλόπουλο.

Η προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τους δύο αυτούς απέβει άκαρπη, καθώς κανείς τους δεν μας απαντούσε.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν από δω λαμόγια, πως σε περίπτωση που συνεχιστεί να ακούγεται αυτό το αισχρό πράγμα που έχετε στο μυαλό σας και δεν βγείτε σύντομα να το διαψεύσετε … το δράμα θα είναι δικό σας και όχι του Πανιωνίου ..

Περιμένουμε στη γωνία ..”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ