Έκλαψε η Σερένα Γουίλιαμς. Την στήριξε η νικήτρια. “Είσαι ένα γα@#%ο” κτήνος”


Η Σερένα Γουίλιαμς και η Μπιάνκα Αντρεέσκου βρέθηκαν στον τελικό του διεθνούς τουρνουά τένις, στο Τορόντο, με τον τίτλο να πηγαίνει… εύκολα στην Καναδή. Η Αμερικανίδα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα και κάπου εκεί αντικρίσαμε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Μόλις τέσσερα games “κράτησε” ο τελικός του Rogers Cup στο Τορόντο, με την Μπιάνκα Αντρεέσκου να παίρνει τον τίτλο, μετά την εγκατάλειψη της Σερένα Γουίλιαμς.

Με το σκορ στο 3-1 υπέρ της 19χρονης Καναδής, η Σερένα Γουίλιαμς κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ. Η Αμερικανίδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει να αγωνίζεται, λόγω πόνων στον ώμο που της. Έτσι, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πρώτο της τίτλο μετά τη γέννηση της κόρη της τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ακολούθησε μία πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή. Η Σερένα Γουίλιαμς “λύγισε” και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Αντρέσκου -μόλις έμαθε πως η Αμερικανίδα αποσύρεται- πήγε στον πάγκο της και την αγκάλιασε με ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο προσπαθώντας να την ηρεμήσει και να την στηρίξει ψυχολογικά.

“Έχω παρακολουθήσει όλη σου την καριέρα. Είσαι ένα γα@#*ο κτήνος (σ.σ. αναφερόμενη στους τραυματιαμούς που έχει περάσει η Σερένα και στο επίπεδο που συνεχίζει να βρίσκεται)”. Το κοινό ξέσπασε σε ένα αυθόρμητο χειροκρότημα βλέποντας το συγκεκριμένο σκηνικό…

View this post on Instagram

“I know all about injuries” @biancaandreescu_ consoles @serenawilliams after she is forced to withdraw Bianca wins hometown title #RC19

A post shared by WTA (@wta) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ