Άγιαξ – ΠΑΟΚ: “Πέταξε” για Άμστερνταμ. Πάει Ολλανδία ο Σαββίδης


Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για το Άμστερνταμ, εκεί όπου την Τρίτη (13.08.2019 / 21:30) θα δώσει αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ, για μια θέση στα πλέι οφ του Champions League. Με Σαββίδη στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άγιαξ, που θα του δώσει το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ του Champions League, ο ΠΑΟΚ πέταξε το πρωί της Δευτέρας για το Άμστερνταμ.

Στη διάθεση του Πορτογάλου Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος και χθες δεν ένιωσε κάποια ενόχληση.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ,

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Άγιαξ στις 20:00, τοπική ώρα, ενώ νωρίτερα στις 19:00, Αμπέλ Φερέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Να αναφέρουμε ότι ο Ιβλαν Σαββίδης θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το βράδυ της Τρίτης (13/8) στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα”, για να παρακολουθήσει από κοντά τη “μάχη” του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ