Άγιαξ – ΠΑΟΚ: “Πάτησε” στο Άμστερνταμ. “Εδώ είμαστε και πάλι”


Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην Ολλανδία και πλέον.. μετρά αντίστροφα για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά από τρεις ώρες πτήσης, το τσάρτερ του… ΠΑΟΚ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, σχεδόν ένα 24ωρο πριν τον αγώνα του με τον Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μάλιστα, το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” (στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο) μπήκε μέσα στον αεροδιάδρομο και παρέλαβε την ομάδα απευθείας από το αεροπλάνο.

“Εδώ είμαστε και πάλι” σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω των social media poy διατηρεί, ποστάροντας φωτογραφίες από την άφιξη της ομάδας στην Ολλανδία.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Άγιαξ στις 20:00, τοπική ώρα, ενώ νωρίτερα στις 19:00, Αμπέλ Φερέιρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Να αναφέρουμε ότι ο Ιβλαν Σαββίδης θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το βράδυ της Τρίτης (13/8) στην “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα”, για να παρακολουθήσει από κοντά τη “μάχη” του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ,


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ