Πάιατ για Αντετοκούνμπο: “Έχει ενισχύσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με την αγαπημένη του Ελλάδα.”

Ο Αμερικανός πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, υποδέχθηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αμερικανικό προξενείο και δήλωσε θαυμαστής του Greek Freak και για την ενίσχυση που προσφέρει στις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Αθήνα με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και έτσι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Ο MVP του NBA βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του Βερόνικα στο αμερικανικό προξενείο, όπου του επιφυλάχτηκε θερμή υποδοχή, με τον Πάιατ να τον αποθεώνει για τη δράση του τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ, όπως επισήμανε και σε σχετικό tweet στον επίσημο λογαριασμό του. Η ανάρτηση του Πάιατ για Αντετοκούνμπο

«Είχα την τιμή μαζί με το προσωπικό μας να καλωσορίσω τον MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και την υπέροχη οικογένειά του στο προξενικό τμήμα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής τόσο του πώς έχει ενισχύσει τις σχέσεις των δύο λαών μεταξύ των ΗΠΑ και της αγαπημένης του Ελλάδας όσο και των εκπληκτικών του δεξιοτήτων στο γήπεδο μπάσκετ», ανέφερε ο Τζέφρι Πάιατ σε ανάρτησή του στο Twitter.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here