Ο Quavo ετοιμάζει παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων για τη hip – hop

Ο Αμερικανός ράπερ, Quavo, μέλος του συγκροτήματος Migos, θα είναι υπεύθυνος παραγωγής παιδικής σειράς κινουμένων σχεδίων για τη ζωντανή κουλτούρα της Ατλάντα και τη σκηνή hip-hop.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών και θα έχει πρωτότυπη μουσική.

«Έχω δει από καιρό πως τόσο η hip-hop όσο και η μουσική μας (των Migos) επηρεάζουν πραγματικά τα παιδιά», ανέφερε ο Quavo. «Αγαπώ όλη μου τη ζωή τα κινούμενα σχέδια, είτε στην τηλεόραση είτε στις ταινίες, και ήθελα το πρώτο μου άλμα σε αυτόν τον κόσμο υψηλής ποιότητας να είναι μια σειρά μόνο για τα παιδιά. Θα αντανακλά σίγουρα τη δημιουργικότητα, την αγάπη και τις οικογένειες μέσα και γύρω από την πλευρά της βόρειας Ατλάντα, NAWF όπου μεγάλωσε».

«Αυτό που είναι σημαντικό και πηγή έμπνευσης για μένα είναι ότι όλα τα παιδιά θα βλέπουν τους εαυτούς τους στα πρόσωπα και τις καταστάσεις αυτών των επεισοδίων» δήλωσε ο Lee Coach Kevin, από την ομάδα παραγωγής της σειράς.

«Θέλω να παρουσιάζουμε ιστορίες χωρίς αποκλεισμούς, κάθε είδους καταστάσεις που αντιμετωπίζουν παιδιά απ΄ όλες τις κοινότητες και τα οικονομικά υπόβαθρα. Αυτά τα επεισόδια θα έχουν αντίκτυπο, διότι είναι εκπαιδευτικά και θετικά, αλλά με τα γραφικά και τους ήχους που προσφέρει η εικονική κουλτούρα ραπ» πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ