Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ: Με… προσοχή για να “σφραγίσει” την πρόκριση


Ολοκληρώνει τη… δουλειά και φτάνει ένα βήμα μακρυά από τα “αστέρια”. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (21:30, NewsIt.gr, Novasports 2) και έχοντας για “προίκα” τη νίκη του μέσα στην Κωνσταντινούπολη, θέλει να φτάσει στα πλέι οφ του Champions League.

Να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη το 1-0 της Τουρκίας και ευελπιστούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ, θα συγκρουστεί με τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κράσνονταρ. Σε περίπτωση αποκλεισμού, έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία του Σα στα τρία ευρωπαϊκά ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ποντένσε μπορεί να μην γυμνάστηκε τη Δευτέρα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα, μιας κι έχασε την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει την ίδια 11αδα με αυτή του αγώνα στο “Φατίχ Τερίμ” Υπάρχει πάντως η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ραντζέλοβιτς, με στόχο να δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουΐ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε και Γκερέρο.

Να αναφέρουμε ότι η Μπασακσεχίρ θα αγωνιστεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” χωρίς τον προπονητή της, Μπουρούκ Οκάν, που είναι τιμωρημένος. Στον πάγκο θα καθίσει ο Ιρφάν Σαράλογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν. Βοηθοί του Μάντεν θα είναι οι συμπατριώτες του Ρος και Ρουμ, με τέταρτο τον Άτικεν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ