Πανιώνιος: Η “Παυλίδης Μάρμαρα” διαψεύσει εμπλοκή με την ΚΑΕ

Δημοσιεύματα εμφάνισαν την διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος να βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματία της Δράμας προκειμένου οι «κυανέρυθρη» ομάδα να μετακομίσει εκεί. Μετά τη διάψευση του μεγαλομετόχου των “κυανέρυθρων” ήρθε και αυτή της πλευράς του ομίλου «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ»

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ομίλου «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ» διαψεύδει τα δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης, εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ΚΑΕ Πανιώνιος με ομάδα της Δράμας.Το σχετικό Δελτίο Τύπου

“Η διοίκηση του ομίλου «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ» διαψεύδει τα δημοσιεύματα με βάση τα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χριστόφορος Παυλίδης, εμπλέκεται σε σενάρια συγχώνευσης της ομάδας του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης με ομάδα της Δράμας. Τα σχετικά δημοσιεύματα βρίθουν αναληθειών και υποβαθμίζουν την εμπορική φήμη του ομίλου επιχειρήσεων, η δε επίκληση του ονόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι όλως καταχρηστική.

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Οι αντιδράσεις έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός στην ομάδα»

Ο όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην επενδυτική του στρατηγική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητικό χώρο. Ως εκ τούτου δεν υπήρξε ποτέ καμία προσέγγιση παραγόντων του Πανιωνίου Ν. Σμύρνης. Παρακαλούμε να παύσουν άμεσα οι ανεύθυνες διαδόσεις και ο δυσφημιστικός δημόσιος διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σεβόμαστε το χώρο του αθλητισμού και θεωρούμε ανάρμοστη πρακτική τον ερεθισμό της κοινή γνώμης με ψευδείς ειδήσεις.

Με εκτίμηση,

Όμιλος «ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ”

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ