Νεϊμάρ: Τηλεφώνημα από Μέσι. “Περίμενε και μην πας στην Ρεάλ”


Μπαρτσελόνα και Ρεάλ κινούνται για την απόκτηση του Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Η “βασίλισσα” φαίνεται πως… χτυπάει με νέα πρόταση, την ώρα οι Καταλανοί εμφανίζονται να ζήτησαν τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι.

Οι ημέρες στο καλοκαιρινό μετεγγραφικό παζάρι λιγοστεύουν και ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι η επικείμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχει αποφασίσει να φύγει από την γαλλική πρωτεύουσα και στο… παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ασχολούνται καθημερινά με το συγκεκριμένο θέμα και παρουσιάζουν και από ένα νέο “σενάριο”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει 120 εκατ. ευρώ και τον Χάμες Ροντρίγκες ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ.

Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται να.. επιστράτευσε τον Λιονέλ Μέσι. Σύμφωνα με τη Marca, ο Αργεντινός τηλεφώνησε στον Νεϊμάρ, προκειμένου να τον πείσει να μην υπογράψει στη Ρεάλ, αλλά να περιμένει τους Καταλανούς, που ψάχνουν τον τρόπο για να τον επαναφέρουν στην ομάδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ