Μάρκος Σεφερλής: «Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο» (photos)


O Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε την δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε εκείνος και η σύζυγός του ΄Ελενα Τσαβαλιά.

Αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην όχι και τόσο καλή αυτή φάση της ζωής τους και παράλληλα αποκάλυψε αν η σχέση με τη γυναίκα του πέρασε κρίση λόγω αυτής της δυσμενούς συνθήκης.

Δήλωσες την προηγούμενη εβδομάδα «φτάσαμε σε δύσκολες στιγμές με την ‘Ελενα, τις ξεπεράσαμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου». Ποια ήταν π πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;

Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας. Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθέναν στη θέση του.

Μετά την οικονομική περιπέτεια που είχες στο παρελθόν, άλλαξε π σχέση σου με το χρήμα; Με τη διαχεί­ριση του;

Ποτέ δεν υπήρξα φιλοχρήματος. Δουλεύω γιατί μου αρέσει η δουλειά. Γι» αυτό δεν με πτόησαν και τα στραπάτσα που πέρασα. Ήξε­ρα πως θα τα καταφέρω, αρκεί να μπορώ να είμαι υγιής και να δουλεύω.

Ο Χάρης έφθασε τα δε­καπέντε. Πώς διαχειρίζε­σαι το γεγο­νός πως το παι­δί κατά καιρούς βλέπει στο Διαδίκτυο ή στο πε­ρίπτερο ψευδή δημοσιεύματα για σένα και την Ελενα;

Το παιδί ξέρει και καταλαβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που βρισκόμαστε στην επικαιρότητα και κατά και­ρούς βαλλόμαστε από διαφόρους. Το παιδί βιώνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και βλέ­πει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Του εξηγήσα­με όταν ήταν πιο μικρός πως έτσι δυστυ­χώς παίζεται κάποιες φορές αυτό το «παιχνί­δι».

Καταλαβαίνει και δεν τον πειράζει. Και υπάρχουν φορές που γελάμε με όλα αυ­τά. Εχουμε πει με την Ελενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η εποννοΐζ εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Ελενα, χώρισαν εκεί­νοι τελικά.

Πηγή: Tv Έθνος


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Μάρκος Σεφέρης και η Έλενα Τσακάλια είναι αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι και παρόλα τα οικονομικά προβλήματα η σχέση τους είναι πιο δυνατή και είναι καλά μαζί, καλύτερα από ποτέ. Χαίρομαι πολύ γι’αυτό και μακάρι όλα τα ζευγάρια να ήταν το ίδιο αν είχαν οικονομικά προβλήματα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ