«Αν ήμουν πλούσιος»: Μάνα και κόρη μαζί στην ίδια σειρά του ΑΝΤ1 (photos)


H καινούργια σειρά του καναλιού «Αν ήμουν πλούσιος» θα εξελιχθεί σε οικογενειακή υπόθεση.

Δυο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα αναλάβουν μαμά και κόρη και σίγουρα αυτή η συνύπαρξη θα έχει ενδιαφέρον.

Η πλοκή της σειράς

Στη σειρά παρακολουθούμε τις ζωές τριών φτωχών ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται όταν κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο λαχείο… Ο πρώτος είναι ένας άντρας βιοπαλαιστής, ο οποίος ζει με την οι­κογένεια του σε μια φτωχή γειτονιά και καθημερι­νά κάνει τα πάντα προκειμένου να μη λείψει τίποτε από την οικογένεια του.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει όνειρο ζωής κάποια στιγμή να αγοράσει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα! Η δεύτερη τυχερή που κέρδισε τον λαχνό είναι μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της το αγοράκι της. Το μεγάλο πρόβλημα για την ίδια ξεκι­νά όταν έντρομη συνειδητοποιεί ότι ξέχασε το τυχερό λαχείο στο αυτοκίνητο. Όμως ένας κλέφτης παραβία­σε το αμάξι της και της το πήρε! Στην πορεία ο… κλέφτης μετανιώνει για την πράξη του και παρακολουθεί τη γυναίκα προσπαθώντας να την προσεγγίσει και να τη βοηθήσει.

Από την άλλη, στην ιστορία εμπλέκεται και μια νεαρή κοπέλα, η οποία με­τά τον θάνατο του πατέρα της μένει μαζί με τον μικρό της αδελ­φό και τη μητριά τους. Μάλιστα, όπως η καθημερινότητα των δύο παι­διών είναι αρκετά δύσκολη εξαιτίας της τελευταίας. Η τύχη τους, όμως, φαίνεται να αλλάζει εντελώς ξαφνικά όταν το κορίτσι κερ­δίζει το λαχείο!

Βέβαια, η ίδια απογοητεύεται όταν συνειδητοποι­εί πως επειδή είναι ανήλικη δεν μπορεί να παραλάβει το χρημα­τικό ποσό που της ανήκει. Στη ζωή της τότε εισβάλλει ένας νεαρός, λίγα χρόνια μεγαλύτερος της, ο οποίος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει. Εκείνη τον ερωτεύεται παράφορα, σε αντίθεση με αυ­τόν, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα χρήματα της!

Για ποιες όμως πρόκειται;

Δείτε τις ακόλουθες εικόνες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ