ΠΑΟΚ: Δεν είμαι ο… Ράιαν. Οι οπαδοί την “έπεσαν” σε λάθος Πόουσον


Θυμίζει παλιό σκετσάκι από τους “Α.Μ.Α.Ν.”. Ο ΠΑΟΚ έχει εντονότατα παράπονα από το διαιτητή της ρεβάνς με τον Άγιαξ, Κρεγκ Πόουσον, οι οπαδοί του έχουν γεμίσει τα social media με “γαλλικά”, αλλά αρκετοί από αυτούς φαίνεται πως έκαναν ένα σημαντικό λάθος.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν με “μπινελίκια” τη σελίδα… κάποιου Κρεγκ Πόουσον στα social media, άλλα έκαναν λάθος, αφού τα ποσταρίσματα τους δεν έγιναν στολ λογαριασμό του 40χρονου Άγγλου ρέφερι.

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! Φερέιρα: «Είχαμε προετοιμαστεί μόνο για τον Άγιαξ»

Μάλιστα, η εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων, στην οποία εργάζεται ο συνονόματος του διαιτητή, αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, διευκρινίζοντας πως ο υπάλληλός της δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο διαιτητή.Η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ