Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας LIVE στα προκριματικά του Europa League


Σημαντική Ευρωπαϊκή βραδιά. Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να περάσει μια ακόμα… πίστα στα προκριματικά του Europa League.
Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι η ομάδα που θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο των Περιστεριωτών για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.
Στο 0-0 είχε μείνει ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην Πολωνία.

Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα την περασμένη Πέμπτη (8/08) στην Βαρσοβία και το απόγευμα (14/08, 19:00) θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης σαφώς κι αφήνει ελπίδες στους Περιστεριώτες, που άντεξαν στην πίεση που δέχτηκαν επί πολωνικού εδάφους και με σύμμαχο την τύχη πήραν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα ενόψει της αυριανής ρεβάνς.

Διαιτητής του αγώνα του Περιστερίου έχει οριστεί από την UEFA ο 42χρονος Ολλανδός, Μπας Νιχάους.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ατρόμητος θα μπει στο γήπεδο με στόχο να διαφυλάξει τα νώτα του κι από κει και πέρα θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά από την περασμένη Πέμπτη.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στην περίπτωση αυτή, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο ματς στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ