Θάνος Πετρέλης: Αποκάλυψε γιατί έληξε τη συνεργασία του με τον Φοίβο (photos)


O Θάνος Πετρέλης συνεργάστηκε για χρόνια με τον Φοίβο όνως η συνύπαρξή τους ολοκληρώθηκε κι ο τραγουδιστής εξομολογλήθηκε το «γιατί».

Ακόμη, μίλησε για τον τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του αλλά και για το γεγονός ότι στο σπίτι είναι μόνο με γυναίκες, αφού με τις κόρες και την γυναίκα του είναι τέσσερις.

Έχεις καταφέρει να έχεις μια υγιή οικογένεια. Το μυστικό;

Εύκολο είναι αυτό. Δεν είναι δύσκολο. Το μυστικό μπορεί να είναι της γυναίκας μου. Οι γυναίκες κρατάνε τα σπίτια και τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν μυστικά λοιπόν. Σεβασμός και εκτίμηση λέγεται το μυστικό.

Σε γνώρισε πριν γίνεις γνωστός; Πως έγινε όλο αυτό; Θα μας πεις;

Η γυναίκα μου με γνώρισε στην οικοδομή (γέλια). Ο πατέρας της έφτιαχνε οικοδομές και ο δικός μου είχε συνεργείο και δουλεύαμε οικοδομή. Θα μπορούσε και να μην με έχει κοιτάξει αν θέλεις. Είχε όμως παιδεία και μόρφωση και δεν είχε καθόλου τουπέ. Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος με φοβερή εκτίμηση για την ζωή.

Το γεγονός ότι παντρεύτηκες μια γυναίκα και είσαι με τέσσερις; Πώς είσαι σαν μπαμπάς;

Είμαι ευτυχισμένος με τις γυναίκες μου είμαι άρρωστος μπαμπάς λιώνω μαζί τους! Προσπαθώ να είμαι αυστηρός αλλά μέχρι ένα σημείο. Να μην είναι κακομαθημένα και να πάρουν σωστή παιδεία με σωσία όρια.

Φοίβος. Μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σον; Γιατί έρχεται το τέλος;

Είναι από το βιβλίο της ζωής που λέγαμε από τα μεγάλα κεφάλαια που έχω γράψει. Μπορεί να έπρεπε να σταματήσει γιατί ίσως έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Αλλάζουν κάποια πράγματα στην ζωή μας. Έζησα μαγικές στιγμές μαζί του. Πλατίνες, χρυσούς δίσκους, ήμουν πρώτο όνομα στα μαγαζιά. Με πίστεψε και πήγαμε μαζί ψηλά. Ένας παίχτης δεν μπορεί να κάνει μόνος του τίποτα.

Νιώθεις ευτυχισμένος και γεμάτος;

Είμαι ευλογημένος Μου ήρθαν όλα όπως δεν τα περίμενα. Αν με ρώταγε κάποιος τότε στην οικοδομή τι θα ήθελες να έχεις κάνει σε 15 χρόνια θα του απαντούσα πολύ λιγότερα από αυτά που έχω κάνει. Δεν θα άλλαζα τίποτα!!

Πιστεύεις στον θεό;

Από εκεί ξεκινάνε όλα και εκεί φτάνουν όλα.

Έχεις βγάλει λεφτά όλα αυτά τα χρόνια;

Ναι την πορεία αυτή της επιτυχίας την έχω εξαργυρώσει πολύ καλά. Όχι να σταματήσω να δουλεύω, αλλά και σε αυτό είμαι ευλογημένος.

Δείτε τον με τα παιδιά του…

Πηγή: Χάι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ