Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι μια κούκλα και πρέπει να τη δείτε (photos)


Η Αφροδίτη Λιάντου όσο μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει. Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια είναι μια κούκλα και μοιάζει καταπληκτικά με την μητέρα της.

 

Η 19χρονη πανέμορφη Αφροδίτη Λιάντου ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου ζει στο Λονδίνο όπου και σπουδάζει. Η Αφροδίτη δε θα μπορούσε να μην έχει κολλήσει το καλλιτεχνικό μικρόβιο από τους γονείς της και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Πριν από ένα περίπου χρόνο έβγαλε το πρώτο της τραγούδι, το οποίο είχε ποστάρει στο facebook ο πατέρας της, Γιώργος Λιάντος γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο για την κόρη του. «Βλέπω λίγο μπαμπά μέσα σου. Σε λίγες ποσότητες κάνω καλό. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται στους μπαμπάδες να σκηνοθετούν τις ζωές των παιδιών τους. Ευτυχώς! Δυστυχώς ούτε οδηγίες χρήσης μπορούσα ποτέ να σου δώσω. Ευτυχώς! Να θυμάσαι μόνο πως το φως του ηλίου κάνει οκτώ λεπτά να φτάσει στη γη και πως τα αστέρια που βλέπουμε με γυμνά μάτια είναι μόνο 5.000. Ξέρεις εσυ…» είχε γράψει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάντος.

Η Αφροδίτη έχει καταφέρει να χαράξει τη δική της πορεία. Στο Λονδίνο, γνώρισε και τον μουσικό παραγωγό Oliver Ryon, με τον οποίο και συνεργάστηκε στο νέο της τραγούδι. Με τον Oliver η επαγγελματική συνεργασία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι άκρως εντυπωσιακή. Όσο την κοιτάς τόσο συνειδητοποιείς πόσο μοιάζει στην μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αφροδίτη Λιάντου θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια… Δείτε την εντυπωσιακή Αφροδίτη στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ