Ολυμπιακός: “Καυτός” με… καρέ ο Ελ Αραμπί στο φιλικό του Ρέντη.


Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρει το ρυθμό του και ο Μαροκινός έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στο φιλικό κόντρα στην ομάδα κάτω των 19 ετών, όπου και πέτυχε 4 γκολ στο 6-0 των αναπληρωματικών.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνει να «ανεβαίνει» στο Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς «τρίβει τα χέρια» του, αφού περιμένει τον Μαροκινό επιθετικό ως λύση για τη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα, ο έμπειρος στράικερ πέτυχε 4 τέρματα σε φιλική αναμέτρηση «οικογενειακού χαρακτήρα» με την ομάδα Κ19, όπου χρησιμοποιήθηκαν όσοι παίκτες δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Πέδρο Μαρτίνς και Ρικάρντο Πέρες δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων, σε Ευρώπη αλλά και ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τέσσερα γκολ του Ελ Αραμπί (είχε και δοκάρι), και από ένα των Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, οι «μεγάλοι» επιβλήθηκαν των «μικρών» με 6-0, με τον Σουντανί να έχει σουτ στο δοκάρι δύο φορές. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, το παιχνίδι διήρκεσε 80 λεπτά.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ (Μπα 52’), Παπαδόπουλος (Βούκοβιτς 52’), Κούτρης, Ανδρούτσος (Μάρκοβιτς 52’), Καμαρά, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς (Κάιπερς 60’), Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Η σύνθεση της Κ19: Τζολάκης (Καραργύρης 41’), Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης (Νικόλης 41’), Ντουμάνης (Τσάβος 41’, Τσέλιος 75’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 57’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 57’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 49’), Μαρίνος (Λιάτσος 54’), Φέκκας (Ασλανίδης 52’), Σουρλής (Συρμής 63’), Βοΐλης (Μπουλάρι 57’)».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ