Τζούλι Μασίνο: Η απίστευτη περιπέτεια υγείας της: «Έμεινα 6 μήνες στο νοσοκομείο»

Η Τζούλι Μασίνο δεν δίστασε να μοιραστεί το θέμα υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Περιέγραψε με σαφήνεια το πρόβλημα υγείας της, πώς το διαχειρίστηκε και πώς το καταπολέμησε, ενώ παράλληλα ανέφερε τους λόγους για τους οποίοιυς δεν έχει προσωπική ζωή.

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή;

Δεν έχω προσωπική ζωή, δεν είναι εύκολο όταν είσαι καλλιτέχνης κι έχεις όνομα, δεν είναι εύκολο να κρατάς κάποιον δίπλα σου, είναι τύχη αυτό.

Φοβούνται οι άντρες να σε πλησιάσουν;

Πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται γενικά με το χαρακτήρα μου. Είμαι καλό άνθρωπος, κάνω ότι μπορώ για τα ζώα, είμαι vegetarian. Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το… οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες;

«Επαθες αβιταμίνωση λόγω τηw μη σωστήw διατροφής σου;

Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα.

Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας;

Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνει μεγάλη ζημιά.

Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ» όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

Πηγή: Λοιπόν

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ