Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε την ηλικία της και εξομολογήθηκε πώς νιώθει που μεγαλώνει (photos)


Xωρίς κόμπλεξ η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε πόσο χρόνων είναι.

Αναφέρθηκε στα όσα αισθάνεται με το πέρασμα του χρόνου και δεν δίστασε να μιλήσει επίσης για τις φωτογραφίες της στο κρεβάτι με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Υπάρχει κάποιο έργο στο μυαλό σου;

Δεκάδες έργα, δεκάδες ρόλοι… Φυσικό δεν είναι; Ξέρεις τι μου έρχεται πρώτο στο μυαλό μου; Το «Ποιος φοβά­ται τη Βιρτζίνια Γουλφ» του Εντουαρντ Αλμπι!

Μικρή είσαι ακόμα γι» αυτό το έργο…

Τι μικρή, καλέ; Μεγαλώνω κι εγώ πια! Γίνομαι σαρά­ντα τον Δεκέμβριο, Βασίλη μου. Η

Αλήθεια λες; Σε φοβίζουν τα πρώτα «άντα»;

Με φοβίζουν, ψέματα να σου πω; Φοβάμαι τον χρό­νο που τρέχει έτσι. Και μπορεί μέσα μου να νιώθω εί­κοσι, αλλά γίνομαι σαράντα! Περνάει ο χρόνος… Από την άλλη, υπάρχει το καλό ότι, ωριμάζοντας και μέσα από σκληρή δουλειά, γίνεσαι καλύτερος ηθοποιός-το έλεγε και η Αλίκη αυτό,-μου το είχε πει και η Ζωή. Πως η τριβή σε προχωράει μπροστά.

Αχ αυτή η Ζωή, που έφυγε τέτοιες ημέρες…

Ηταν η πρώτη που με πίστεψε τόσο, η πρώ­τη που με αγκάλιασε και με στήριξε… Θυμά­μαι πάντα τις συμβουλές της. Μη σταματάς να δουλεύεις και να μάχεσαι, μου έλεγε. Ο η­θοποιός μαθαίνει ως το τέλος ποτέ δεν φτά­νει. Σαν να την ακούω τώρα… . Τι αγαπούσες πιο πολύ στη Λάσκαρη; Τον αυθορμητισμό της την «τρέλα» της το… έξω καρδιά που είχε. Τα έχω κι εγώ αυτά. • Οι φωτογραφίες για τον «Τζόρνταν» δίνουν ένα διαφορετικό «στίγμα» σου. Δίνουν το «στίγμα» του «Τζόρνταν». Η ηρωί­δα που θα παίξω, η Σίρλεϊ, έπεσε στον γκρε­μό. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να είναι αυτή η α­φίσα της παράστασης με εκείνη λίγο πριν πέ­σει στον γκρεμό. Θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφίες πιο κοντινές αλλά, ναι, είναι κο­ντά σε αυτό που απαιτεί το έργο.

Αρα, ξεχνάμε την τολμηρή πλευρά της Μα­ρίας για όσο παίζεται η δουλειά αυτή;

Σε οτιδήποτε αφορά την παράσταση θα υ­πάρχει συγκεκριμένη εικόνα φυσικά. Αυτή εί­ναι η απαίτηση του έργου. ‘Οσο για το «τολ­μηρή» που μου λες πάλι τα ίδια θα απαντή­σω. Και πουλόβερ να βάλω, θα γράφουν από κάτω «η τολμηρή πόζα». Είναι η σιλουέτα μου τέτοια, είναι οι καμπύλες μου τέτοιες εί­ναι το στήθος μου τέτοιο, που και με πουλό­βερ… τολμηρή με λέτε (σ.σ.: γελά).

Ε, θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου…
Να τον κάνεις γιατί να μην τον κάνεις

‘Εχεις κάνεις γυμνό, έχεις κάνει καυτές φω­τογραφίσεις, όπως έχεις κάνει γυμνό στο κρεβάτι και με τον Γιάννη, Μαρία μου…

Δεν είμαστε και οι μόνοι. Εγώ είμαι που προ­καλώ; Εμείς προκαλούμε; Πόσες δεν κάνουν τολμηρές φωτογραφίσεις Πόσες δεν κάνουν γυμνό με τον σύντροφο τους Εμείς… φταίμε πάντα.

Δεν θα αποποιηθώ αυτό που είμαι, ούτε αυτά που έκανα στο παρελθόν. Μεγα­λώνω πια. Δεν κάνω αυτά που έκανα στα 25 μου. Αλλά μένουν σε εμένα, ενώ τα έκαναν πολλές πρωταγωνίστριες Μόνο εγώ έκανα γυμνό, παιδιά; Οχι βέβαια! Ας μην γκρινιά­ζουμε, όμως μωρέ. Ζω με τον άντρα που α­γαπώ και το κορίτσι μας που μεγαλώνει, κά­νω μια δουλειά που λατρεύω. Αυτό με κάνει αληθινά ευτυχισμένη και δεν με αφορά το τι λένε πια οι όποιοι τοξικοί…

Πηγή: Realnews


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ