Θρίλερ μετά το Άρης – Μόλντε. Νάρκωσαν υπάλληλο και έκλεψαν τις εισπράξεις


Απίστευτη καταγγελία στη Θεσσαλονίκη μετά το Άρης – Μόλντε.
Άγνωστοι φέρονται να νάρκωσαν στέλεχος της ΠΑΕ μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του.
Κατάφεραν έτσι να κλέψουν το ποσό των 200.000 ευρώ από τις εισπράξεις του ματς.
Έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες η αστυνομία για το περιστατικό.

Το παιχνίδι του Άρη με τη Μόλντε στη Θεσσαλονίκη για το Europa League ήταν ένα μεγάλο «θρίλερ» μέσα στο γήπεδο, με την πρόκριση να κρίνεται στην παράταση του αγώνα, εναντίον της ελληνική ομάδας.

Άρης – Μόλντε: «Άγγιξε» το… θαύμα! Η ανατροπή του αιώνα έμεινε… στη μέση – videos

Λίγες ώρες μετά όμως υπήρξε θρίλερ και εκτός γηπέδου, αφού όπως καταγγέλλει στέλεχος της «κίτρινης» ΠΑΕ, άγνωστοι τον ακολούθησαν μέχρι το σπίτι του για να του κλέψουν τις εισπράξεις του αγώνα.Νάρκωσαν τη γυναίκα του και το παιδί του

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα, το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης πήρε ως είθισται, τα χρήματα από τα εισιτήρια του αγώνα (πάνω από 13.000 οπαδοί στις κερκίδες) και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στη Βέροια.

Εκεί φαίνεται ότι τον ακολούθησαν άγνωστοι, οι οποίοι και νάρκωσαν με αέριο τόσο τον ίδιο, όσο και τη γυναίκα του και το παιδί του, που βρίσκοντας εκείνη την ώρα στο σπίτι, με σκοπό την κλοπή των χρημάτων. Πήραν έτσι ένα ποσό πάνω από 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, με το θύμα να κατευθύνεται στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, για να δηλώσει το γεγονός.

Η αστυνομία της Βέροιας ξεκίνησε στη συνέχεια αμέσως την έρευνα του περιστατικού, για να ελεγχθεί η καταγγελία και να ξεκινήσει η αναζήτηση των θυτών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ