Έκθεση για τα βρετανικά ανδρικά ρούχα των τελευταίων 120 ετών.


Το Westminster Menswear Archive ανακοίνωσε ότι ανοίγει την πιο εκτενή έκθεση, αφιερωμένη στα ανδρικά ενδύματα του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό το φθινόπωρο.

Με τίτλο «Invisible Men», η τεσσάρων εβδομάδων έκθεση θα καλύψει τα τελευταία 120 χρόνια, κυρίως με βρετανική ανδρικά ρούχα και οι επισκέπτες της θα έχουν τη δυνατότητα να δουν περισσότερα από 170 ενδύματα, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν εκτεθεί ποτέ ξανά.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει κομμάτια σχεδιασμένα από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας, όπως οι Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Craig Green, Liam Hodges και A Cold Wall.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 24 Νοεμβρίου, αποσκοπεί στο να γίνει ευρέως γνωστός ο σχεδιασμός ανδρικών ενδυμάτων, ο οποίος, σύμφωνα με το Westminster Menswear Archive, επικεντρώνεται κυρίως σε ενδύματα καθημερινής χρήσης.

Ο καθηγητής Άντριου Γκρόουβς, επιμελητής της έκθεσης «Invisible Men», δήλωσε ότι ελπίζει πως η έκθεση θα βοηθήσει να δει κανείς την «ιστορία των ανδρικών ενδυμάτων», η οποία αισθάνεται ότι έχει περιθωριοποιηθεί και αποκλειστεί από την ιστορία της βιομηχανίας της μόδας.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ