Γυναίκες προσπαθούν να φουσκώσουν λάστιχο με φορτιστή! (+video)


Όσο κι αν μεγιστοποιούμε τις προσπάθειες αποφυγής, η σύνδεση των γυναικών με ευτράπελα στην χρήση αυτοκινήτου δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε. Περιπτώσεις όπως της Julia Lemke, που είναι αρχιμηχανικός εξέλιξης της Bugatti Divo, σπανίζουν. Η πλειονότητα των περιστατικών, απαρτίζεται από γυναίκες σαν αυτές που θα απολαύσουμε στο παρακάτω video.

Σε πλήρη αντιστοιχία με την κυρία που προσπάθησε να βάλει βενζίνη σε Tesla Model S, οι σημερινές μας πρωταγωνίστριες αποδεικνύουν πως το ωραίο φύλο χρειάζεται έξτρα εξοικείωση με τις ανάγκες των ηλεκτρικών μοντέλων. Κι αυτό γιατί μπέρδεψαν την εγκατάσταση φορτιστή, με τα μηχανήματα ελέγχου και ρύθμισης πίεσης των ελαστικών στα βενζινάδικα!

Το πώς και το γιατί παραμένουν άγνωστα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρκαραν στην θέση στάθμευσης και μετά να είδαν τη συσκευή. Κατόπιν αποφάσισαν να ελέγξουν/φουσκώσουν τα ελαστικά, με το βύσμα του φορτιστή! Προφανώς το ακροφύσιο που χρησιμοποιείται για τα ελαστικά, με το «αρσενικό» του φορτιστή έχουν μηδενική σχέση μεταξύ τους. Πέρα από το γεγονός ότι και τα δυο διαθέτουν καλώδια και βρίσκονται τοποθετημένα σε κάθετες κατασκευές. Αυτός ο συσχετισμός αρκούσε, ώστε οδηγός και συνοδηγός να αρχίσουν τις «πατέντες» στα ελαστικά του VW Polo. Δείτε τα σπαρταριστά πλάνα.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ