Φέρνουν τα 10πλάσια πίσω: Οι 2 εκπομπές-χρυσωρυχεία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ελληνική tv

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ελληνική τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ που σε βάζει μέσα. Ένας καναλάρχης γνωρίζει ότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο να φτιάξει ένα κερδοφόρο κανάλι στην Ελλάδα.

Οι περισσότερες εκπομπές δεν φέρνουν πίσω τα λεφτά τους και πλέον θεωρούνται επιτυχημένες αν βάζουν όσο το δυνατόν λιγότερο μέσα το μαγαζί.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Δυο εκπομπές που βγάζουν πολύ περισσότερα απ’ όσα κοστίζουν και εν έτει 2019 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των πιο κεροδφόρων προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για το Master Chef και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και οι δυο θεωρούνται σταθερές αξίες για τα κανάλια τους, καθώς τις προτιμούν οι διαφημιστές και ο διαφημιστικός τους χρόνος αξίζει χρυσάφι.

Φέρνουν τα 10πλάσια πίσω: Οι 2 εκπομπές-χρυσωρυχεία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ελληνική tv
Δεν είναι τυχαίο ότι το Star προσπαθώντας να προφυλάξει το προϊόν του θα αργήσει να βγάλει τον επόμενο κύκλο. Το πάθημα του ΣΚΑΪ με το Survivor 1 που έβγαλε τρελά λεφτά (τα οποία πήγαν στον Τούρκο και όχι στο Φάληρο) αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε απότομα έχει γίνει μάθημα στους ανθρώπους του Star που παίρνουν τα μέτρα τους.

Όσο για τη Μενεγάκη, αυτή είναι μια κατηγορία μόνη της. Μιλάμε για την μοναδική ίσως εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να φέρνει έσοδα πολλαπλάσια από το κόστος της, ακόμα και με μονοψήφια νούμερα.

Οι 2 εκπομπές-χρυσωρυχεία με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ελληνική tv
Και είναι λογικό καθώς τη Μενεγάκη πολλοί εμίσησαν, το γυναικείο κοινό της όμως ουδείς…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here