“Η ΑΕΚ δίνει για τον Μπα 1,5 εκατ. ευρώ”

H «Marca» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό της Ράγιο Βαγιεκάνο, Αμπντουλαγέ Μπα.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας της και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Μπα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Ένωση εμφανίζεται να “δουλεύει” για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, με την “Marca” να αναφέρει πως οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ράγιο Βαγιεκάνο με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021

Ο Μπα δεν υπολογίζεται από τον ισπανικό σύλλογο, που έχει υποβιβαστεί στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Όπως όμως τονίζεται, η Ράγιο Βαγιεκάνο τηρεί σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

“Η περίπτωση του Αμπντουλαγέ Μπα είναι γενικά μία ανοησία. Ο Πάκο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει, αλλά η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να αρνείται τις προσφορές για τον αμυντικό της. Είναι αλήθεια πως η ρήτρα του ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ αλλά δεν έφυγε ούτε μετά την πρόταση 5 εκατ. ευρώ της Αλ Νασρ τον περασμένο Ιανουάριο. Τώρα αυτό το καλοκαίρι έχουν υπάρξει αρκετές προτάσεις για τον Μπα αλλά δεν προχώρησαν” αναφέρει αρχικά η “Marca”.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, το έγκυρο ισπανικό μέσο τονίζει: “Η ΑΕΚ έχει κάνει προσφορά για να τον αγοράσει ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση και τα πάντα γύρω από την υπόθεση του Μπα είναι ρευστά. Ο Πάκο Χέμεθ δεν τον υπολογίζει και ο ίδιος θέλει να πάει σε κάποια ομάδα που θα παίζει και θα έχει προοπτική. Η Ράγιο από την πλευρά της περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση αλλά αν τελικά δεν υπάρξει ο Χέμεθ θα έχει… πρόβλημα αν συνεχίσει να μην τον χρησιμοποιεί”.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ