«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Τα λάθη και τα μυστικά αλλάζουν τα δεδομένα στο νέο κύκλο (photos)


O νέος κύκλος της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα καθηλώσει.

Η δυνατή ιστορία της Κάτιας και της Μαρίνας, γεμάτη σκοτεινά μυστικά και ίντριγκες, με επίκεντρο την πιο δυνατή αγάπη, τη μητρική, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεα­τών.

Με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου και ένα καστ που αποτελείται από γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Μαριάννα Τουμασάτου, την οποία είχαμε αρκετά χρόνια να δούμε τηλεο­πτικά σε δραματικό ρόλο, η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, αλλά και νέους ηθοποιούς, όπως η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Θανάσης Πατριαρχέας κ.ά, πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η σειρά επανακάμπτει λοιπόν δυναμικά, με εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και πέντε καινούριους ήρωες, που θα ανακατέψουν την τράπουλα.

Η Ιωάννα και… οι άλλοι!

Όπως είδαμε λίγο πριν από το φινάλε της πρώτης σεζόν, η Ρένα και ο Αντρέας θέλουν όσο τίποτε να γίνουν γονείς, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα τα καταφέρουν. Η Ρένα, προκειμένου να ικανοποιήσει την ανάγκη της να γίνει μητέρα, επισκέφτηκε έναν εξειδικευμένο γιατρό με μεγάλη εμπειρία.

Στην αναμονή του ιατρείου γνώρισε την Ιωάννα, που την υποδύεται η Δανάη Σκιάδη, μια νεαρή έγκυο που έδειχνε πολύ ταραγμένη, καθώς πήγε στον εν λόγω γιατρό για να διακόψει την κύηση της. Μάλιστα η Ρένα, που τη λυπήθηκε, τη συμβού­λεψε να το ξανασκεφτεί. Η κοπέλα αυτή είναι άστεγη, με πολλά προσωπικά προβλήματα. Κρύβει μια δραματική ιστορία και η παρουσία της στη ζωή της Ρένας θα είναι καταλυτική, γιατί θα τη βάλει σε περιπέτειες.

Στο καστ θα ενταχθεί επίσης ο Κώστας Φαλελάκης, που πέρυσι συμμετείχε στον «Πρίγκιπα της φωτιάς». Όπως μαθαίνουμε, θα υποδυθεί έναν σκοτεινό άντρα, που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές της Κάτιας και του Φώτη.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, μετά την «Επιστροφή», μπαίνει επίσης δυναμικά στη σειρά και συναντά ξανά τηλεοπτικά (τελευταία φορά είχαν συνερ­γαστεί στη «Βέρα στο δεξί») τη γυναίκα του Μαριάννα Τουμασάτου.

Τέλος, στην παραγωγή θα συμμετάσχουν η πρωτοεμφανιζόμενη στη μικρή οθόνη Εριέττα Μανούρη και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος από την «Οργή».

Το όνειρο έγινε εφιάλτηςΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Πού μας άφησε όμως η ιστορία στο συγκλο­νιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου και ποια τα ερωτηματικά που θα απαντηθούν την επό­μενη σεζόν;

Μετά τη μετακόμιση της Λίλιαν και του Σταύρου στη Θεσσαλονίκη, η μικρή Μελίτη εγκαταστάθηκε μόνιμα στο σπίτι της Μαρίνας.

Μητέρα και κόρη έχουν πλέον την ευκαιρία να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο. Ευτυχισμένη όσο ποτέ, η Μαρίνα μετρούσε ανάποδα για τον γάμο της με τον Μιχάλη, αφού, εκτός από τον αγαπημένο της, θα είχε στο πλευρό της και την κολλητή της τη Ρένα, που θα παντρευόταν τον Αντρέα.

Ενώ όμως η Μαρίνα ετοιμαζόταν συγκινημένη για τη μεγάλη μέρα, ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά από τον Κωστή πως η Μελίτη χάθηκε. Σε κα­τάσταση σοκ, έβγαλε το νυφικό και πήρε ένα όπλο για να αντιμετωπίσει την Κάτια, σίγουρη πως εκείνη την απήγαγε. Βυθισμένη στις σκέψεις της, η Κάτια δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις για όσα έκανε στο ίδιο της το παιδί. Ήλπιζε πως μόλις ο Φώτης θα αποκάλυπτε στην κόρη τους την αλήθεια θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία μαζί της.

Η εξαφάνι­ση της Μελίτης ωστόσο γκρέμισε όλα της τα όνειρα. Η Μαρίνα βρέθηκε μπροστά της να τη σημαδεύει με όπλο, χωρίς φυσικό να ξέρει ότι απειλεί την ίδια της τη μητέρα. Με βλέμμα γεμάτο μίσος, άρχισε να της φωνάζει ζητώντας να της πει πού βρίσκε­ται η μικρή. Σε κατάσταση σύγχυσης, η Κάτια ορκίστηκε πως δεν έχει σχέση με το περιστατικό. Την πιο κρίσιμη στιγμή ο Φώτης (που δεν πρόλαβε να μιλήσει στην κόρη του…) μπήκε στην έπαυλη και προσπάθησε να την αφοπλίσει. Όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Ο Φώτης σωριάστηκε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια των δύο γυναικών, την ώρα που ο Κωστής ενημέρωνε τηλεφωνικά τη Μαρίνα, δυστυχώς πολύ αργά πλέον, ότι η μικρή βρέθηκε στον ιππικό όμιλο.

Στην ακόλουθη gallery η συνέχεια και οι λοιπές εξελίξεις…

Η Κάτια «θυσιάζεται» για την κόρη της

Σοκ για τη Μαρίνα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ