My Style rocks: Σοκάρει πρώην παίκτρια: «Κόλλησα ελονοσία. Μάτωναν τ’ αυτιά & τα μάτια μου (photos)


Tη γνωρίσαμε μέσα από το My Style rocks και το κοινό έδειξε ενδιαφέρον για εκείνη. Ωστόσο, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αφού η χωή της τέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο.

Η ξανθιά πρώην διαγωνιζόμενη του reality show του ΣΚΑΙ μίλησε για την περιπέτεια αυτή, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη νοσηλεία και όσα βίωσε. Ακόμη, δεν δίστασε να αναφερθεί στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε και να μιλήσει για τους καβγάδες των συμμετεχουσών.

Ήσουν αεροσυνοδός στην Σαουδική Αραβία. Τι συνέβη και τα παράτησες όλα;

«Αρρώστησα πολύ βαριά. Πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ σοβαρή. Δεν έχω μιλήσει για αυτό γιατί ήταν κάτι συγκλονιστικό να μην ξέρεις αν θα ζήσεις… Με τσίμπησε κουνούπι και κόλλησα ελονοσία. Φοβήθηκα παρά πολύ τόσο πολύ που ένιωσα ότι όλα με εγκαταλείπουν.

Δεν είχα την στήριξη από την εταιρεία που δούλευα όπως καταλαβαίνεις και ο φόβος μου ήταν ακόμα πιο μεγάλος. Δεν έχω αντοχή στον πόνο. Φοβάμαι τα νοσοκομεία και τους γιατρούς πάρα πολύ. Το έζησα εντελώς μόνη μου γιατί το έπαθα στις Φιλιππίνες και έπρεπε να γυρίσω Σαουδική Αραβία να νοσηλευτώ αφού πρώτα έπαιρνα συγκατάθεση από γονείς για να νοσηλευτώ και να μου χορηγήσουν φάρμακα. Δεν μπορούσα να πάρω συγκατάθεση, όπως καταλαβαίνεις για να αρχίσω αγωγή».

Θα μπορούσες να είχες πεθάνει κιόλας;

«Θα μπορούσα… ναι στο τσακ την γλίτωσα. Έσπαγαν αγγεία, μάτωναν τα αυτιά μου τα μάτια μου. Έζησα τραγικά. Πέρασα ένα μήνα στις Φιλιππίνες μέσα σε ένα νοσοκομείο μόνη μου…Μετά από ένα μήνα οι φίλες μου μέσα από το κινητό μου βρήκαν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μπορέσω να γυρίσω στην Αραβία να ξεκινήσω πιο εντατικά τις θεραπείες που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω γιατί δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Με στήριξε πάρα πολύ η πρεσβεία μας εκεί, οφείλω να το πω αυτό καθώς και οι φίλες μου που θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Πώς το αντιμετώπισες όλο αυτό; Είναι συγκλονιστικό να φτάνεις λίγο πριν το θάνατο από ένα κουνούπι. Οι γονείς σου τι σου είπαν;

«Οι γονείς μου δεν το ήξεραν μόλις το έμαθαν έπαθαν σοκ. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσαν να έρθουν είναι συνταξιούχοι αλλά και πέρα από αυτό απαγορευόταν κιόλας να έρθουν. Η αρρώστια αυτή είναι μεταδοτική».

Συναισθήματα μετά από όλο αυτό;

«Βγήκα πιο δυνατή… αν υπολόγιζα την ζωή λίγο τώρα θέλω να την ρουφήξω. Χωρίς κραιπάλες. Δεν θέλω να με δω με κραιπάλες και ποτά και ουσίες ούτε θέλω να αλλάζω άντρες στην ζωή μου σαν τα πουκάμισα: θέλω σταθερότητα να αγαπάω, να δημιουργώ και να ζω όμορφα».

Το «My style rocks» πώς μπήκε στην ζωή σου;

«Μπήκε στην ζωή μου ξαφνικά. Γιατί δεν πας, εσύ που τρελαίνεσαι με αυτά μου είπε μια φίλη και έτσι έγινε».

Πέρασες καλά; Ήταν όλα όπως φαίνονταν;


«Πέρασα όμορφα… Λίγο πολύ όχι. Κάποιες φασαρίες ήταν πιο έντονες αλλά δεν έβγαιναν. Κάποιες ήταν λίγο ίντριγκα και έβγαιναν. Πολύ κούραση η αλήθεια είναι αλλά θα το ξανά έκανα πολλές φορές αν μπορούσα».

Έχεις έναν αξιαγάπητο σύντροφο. Πως είσαι μαζί του;

«Με αγαπάει και με θαυμάζει και με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Γνωριστήκαμε μέσω ιντερνέτ παρόλο που δεν ασχολιόμασταν τόσο πολύ με αυτό. Μόλις είχα βγει από τα καλλιστεία και ετοιμαζόμουν για μια φωτογράφιση και χάζευα τα μηνύματα μου. Άνοιξα και το δικό του μήνυμα και έτσι έγινε. Απλά και καρμικά.

Είχα βγει από μια παλιά σχέση και δεν ήθελα να κάνω άλλη. Αλλά τελικά ήταν για μένα καρμικό να τον γνωρίσω. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και με στηρίζει σε όλα. Είμαστε μαζί 4 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Σέβεται ό,τι κάνω και αυτό είναι κάτι που αγαπώ και συζητάω μαζί του. Είναι λογικός και σωστός άντρας!».

Αφού δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα, γιατί εργάζεσαι;

«Δε ήθελα να στηρίζομαι σε κάποιον, θέλω να είμαι ανεξάρτητη και δεν θέλω να με συντηρεί ένας άντρας. Τον βοηθάω όσο μπορώ και είμαι δίπλα του και εκείνος με αγαπάει γιατί ξέρει ότι είμαι μαζί του αληθινή. Με συμβουλεύει και με στηρίζει σε όλα».

Ανήθικες προτάσεις έχεις δεχτεί από ότι έχεις πει και στο παρελθόν. Πώς το αντιμετωπίζεις;

«Όχι μία. Πολλές. Αλλά δεν έχει συμβεί μόνο σε μένα. Και να σου πω και κάτι; Από γυναίκες πιο πολύ δέχομαι ανήθικες προτάσεις. Και μάλιστα μου λέγανε που πάνε κι άλλες γνωστές μαζί τους. Και θέλω να σου πω πως είναι και πολλά τα λεφτά (γέλια πολλά). Στην αρχή νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα, δεν το πίστευα… αλλά τελικά δεν ήταν καθόλου αστείο. Απαντάω μπορώ να σου πω και είμαι και ευγενική. Αλλά τελικά δεν πρέπει να απαντάω. Και από άντρες έχω δεχτεί αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι για να ασχοληθώ. Είναι τόσο περίεργο το διαδίκτυο που δεν ασχολούμαι». είπε στο Χάι.

Ποια είναι;

Η απάντηση στις ακόλουθες εικόνες…

Πηγή: Χάι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ