«ALPHA Παντού»: Oι παρουσιαστές αποκαλύπτονται – Η χρυσή τομή ανάμεσα σε ενημέρωση & ψυχαγωγία

Η Βίκυ Χαντζή κι ο Παναγιώτης Σουρέλης παρουσιάζουν την εκπομπή «ALPHA Παντού» και μίλησαν για το πώς αισθάνονται.

Ο καθένας ξεχωριστά ανέφερε όσα χρειάζεται για κρτιέται σψστά η ισορροπία μεταξύ ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και ποια είναι τα θέματα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Βίκυ Χαντζή

Πώς βρίσκετε καθημερινά τη χρυσή τομή ανάμεσα σε ενημέρωση και ψυχαγωγία;

Το μυστικό βρίσκεται στη δοσολογία! Προσέχουμε πόση δόση θα βάλουμε από το καθένα, ώστε να προκύψει ένα απολαυστικό smoothie για τους τηλεθεατές, λαμβάνοντας υπ» όψιν πως βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο κόσμος είναι σε διάθεση διακοπών.

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να παρουσιάσετε, αλλά είναι δύσκολο να υλοποιηθεί;

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλαμε να είχαμε ζωντανά στο πλατό, μα βρίσκονται στο εξωτερικό, ή προορισμοί που θα θέλαμε να επισκεφθούμε προσωπικά εγώ και ο Παναγιώτης, μα θα απαιτούνταν πολυήμερα γυρίσματα. Ευτυχώς, όμως, η τεχνολογία και οι ανταποκριτές μας δίνουν πάντα τη λύση.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάποιος, αν θέλει να αλλάξει τη ζωή του;

Να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό του. Να δει τι είναι αυτό που δεν τον εξυπηρετεί πια. Να εντοπίσει τι τον εμπόδιζε να αλλάξει την κατάσταση μέχρι τώρα, να σταματήσει να θυματοποιεί τον εαυτό του και, να κατηγορεί τους άλλους και να πάρει την ευθύνη της ζωής του στα χέρια του.

Μία εβδομάδα δισκοπές είναι αρκετές;

Σίγουρα είναι μια ανάσα… Μετά από ένα μικρό διάλειμμα που κάναμε, επιστρέφουμε ανανεωμένοι και ξεκούραστοι τη Δευτέρα!

Παναγιώτης Σουρέλης

Όταν σας έγινε π πρόταση για το «ΑLΡΗΑ Παντού», είπατε αμέσως το «ναι» ή θέλατε να το σκεφτείτε πρώτα;

Στο παρελθόν έχω αρνηθεί επαγγελματικές προτάσεις, είτε διότι θεώρησα ότι δεν ταίριαζαν στο ρεπορτάζ που υπηρετώ είτε επειδή δεν θα μπορούσα να τις συνδυάσω χρονικά με άλλες συνεργασίες. Όταν ο ΑLΡΗΑ μου πρότεινε να είμαι στο «τιμόνι» της εκπομπής, μαζί με τη Βίκυ Χαντζή που γνώριζα από το ρεπορτάζ, δεν χρειάστηκε να σκεφθώ πολλά πράγματα. Εξάλλου, το να σε εμπιστευτεί ένας μεγάλος σταθμός για αυτήν τη θέση αποτελεί τιμή, αλλά και μια σημαντική ευκαιρία. Και δεν λες όχι σε τέτοιες προτάσεις.

Είναι ευκολότερο ένα τέτοιο πρότζεκτ, όταν έχεις μαζί σου μια έμπειρη συμπαρουσιάστρια;

Είναι περισσότερο ασφαλές, ειδικά όταν εσύ καλείσαι να το κάνεις πρώτη φορά. Πάντως, δεν νιώθω άγχος στον τηλεοπτικό «αέρα». Έχω εργαστεί στην τηλεόραση αρκετά χρόνια, σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές.

Παρακολουθώντας ως τηλεθεατής αντίστοιχες εκπομπές, σε ποια θέματα «κολλάτε» περισσότερο;

Η αγαπημένη μου ενότητα είναι τα success stories. Έλληνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, να διακριθούν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και πηγή έμπνευσης. Για παράδειγμα οι 21χρονοι φοιτητές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου που κατέκτησαν την 4η θέση σε διαγωνισμό Διαστημικής στο Τέξας.

Όταν έχουμε έναν καλεσμένο με αυτό το προφίλ, «κολλάω» με το θέμα περισσότερο και νομίζω ότι δένουμε και καλύτερα με τη Βίκυ, διότι και εκείνη από την πλευρά της θαυμάζει αυτούς τους ανθρώπους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ