Σάλος στο Βόλο: Η 40αρα, το ερωτικό τρίγωνο και οι μηνύσεις

Κατεπείγουσα προκαταρκτική από την Εισαγγελία Βόλου για τα μηνύματα που δέχεται 40χρονη στο Facebook

Κόλαση έχει γίνει τις τελευταίες δέκα ημέρες η ζωή μιας 40χρονης γυναίκας από το Βόλο με τα μηνύματα που δέχεται στο Facebook.

Χρήστης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικού δικτύου, με συγκεκριμένο όνομα, φέρεται να βάλει εναντίον της με αισχρές εκφράσεις διασύροντάς την. Κάθε ημέρα μόλις ανοίγει την προσωπική της σελίδα βρίσκει και μία νέα σε βάρος της ανάρτηση. Την Πέμπτη (15/08) η 40χρονη κατέφυγε στην Εισαγγελία Βόλου, καταθέτοντας μήνυση εναντίον δύο προσώπων. Από την Εισαγγελία διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική.

Στην υπόθεση διασυρμού της 40χρονης εμφανίζεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη άντρας, το όνομα του οποίου χρησιμοποιήθηκε από τη γυναίκα – θύτη και ο οποίος φέρεται επίσης να καταφέρθηκε με πρόστυχες εκφράσεις εναντίον της γυναίκας- θύματος.

Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης

Για τη 40χρονη ο εφιάλτης ξεκίνησε προ δεκαημέρου περίπου. Άλλη χρήστρια του Facebook που εμφανίζεται με συγκεκριμένο όνομα και φέρεται να είναι ερωτική αντίζηλός της, καταφέρεται εναντίον της με αισχρές εκφράσεις για τη σεξουαλική της δραστηριότητα. Φέρεται μάλιστα ότι η αντίζηλος- θύτης μπλέκει πραγματικά ονόματα και περιστατικά, για να δώσει υπόσταση στις κατηγορίες της εναντίον της 40χρονης.

Εμφανώς ταραγμένη και αφού είχε δει μία ακόμη σε βάρος της ανάρτηση πέρασε την Πέμπτη (15/08) το κατώφλι του Εισαγγελέα Βόλου ζητώντας προστασία. «Έχω γίνει ξεφτίλα σε όλον τον κόσμο για πράγματα που δεν ισχύουν», φέρεται να είπε τρέμοντας από τη σύγχυση η 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον δύο ατόμων: της γυναίκας- θύτη αλλά και του άντρα που φέρεται να εκστόμισε εναντίον της πρόστυχα λόγια.

Μάλιστα, ο τελευταίος, μόλις ενημερώθηκε για την εις βάρος του μήνυση κινήθηκε κι εκείνος νομικά εναντίον της γυναίκας- θύτη που φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομά του και να έβαλε στο στόμα του λόγια που όπως υποστήριξε δεν έχει εκστομίσει. Οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι είχαν ερωτικές διαφορές. Η γυναίκα- θύτης φαίνεται ότι διασύρει την 40χρονη η οποία, υποτίθεται ότι της «έκλεψε» τον σύντροφο. Από την Εισαγγελία Βόλου διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του θύτη και στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες.

Η 7η υπόθεση σε 15 μέρες

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», είναι η έβδομη κατά σειρά παρόμοια υπόθεση που καλούνται να διαχειριστούν οι εισαγγελικές αρχές από την 1η Αυγούστου. Περιστατικά διασυρμού, κυρίως γυναικών- χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ συχνά τελευταίως και κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο οπότε και φαίνεται μαζί με την άνοδο του υδραργύρου να ανεβαίνει και η λίμπιντο.

Συνήθως, οι υποθέσεις αφορούν σε γυναίκες- θύματα που διασύρονται σεξουαλικώς από χρήστες που διατηρούν ψεύτικα προφίλ. Κοινός παρονομαστής η ερωτική απογοήτευση. Πρόκειται κυρίως για ζευγάρια που έχουν χωρίσει και για λόγους εκδίκησης καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου, με δημόσιες αναρτήσεις στο Facebook.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here