Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η συγκινητική φωτογραφία με τη Ζωή Λάσκαρη


Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

Ο ξαφνικός χαμός της βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και όλη την Ελλάδα, αφού η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και είχε μεγάλο κοινό.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέθανε ήρεμα και γαλήνια στον ύπνο της, ενώ η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου ήταν εκείνη που την βρήκε. Βλέποντας πως η μητέρα της δεν αντιδρούσε παρά τις δικές της προσπάθειες, άμεσα κάλεσε τον γιατρό, ο οποίος και διαπίστωσε τον θάνατό της. Ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο άκουσμα του δυσάρεστου συμβάντος λύγισε και δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς εκείνο το πρωινό έφυγε για τη δουλειά του αφήνοντας τη σύζυγό του να κοιμάται.

Η τραγική ειρωνεία, όμως, είναι ότι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είχε με κάποιον τρόπο «προφητεύσει» το θάνατό της λέγοντας σε παλαιότερη συνέντευξή της:

«Ποια είναι η ευτυχία; Η υγεία μας. Το παίρνεις ως δεδομένο; Δεν πρέπει. Ξέρεις αν θα ξυπνήσεις αύριο; Ξέρεις πόσοι ξυπνάνε και ανακαλύπτουν μια ανίατη αρρώστια; Κι όταν αρρωστήσουμε, λέμε “αχ, Θεέ μου”, στον κίνδυνο. Περαστική είμαι από τον πλανήτη» ανέφερε στην espresso.

Μετά τις συγκινητικές αναρτήσεις που έκανε χθες, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σήμερα δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες της αγαπημένη της μητέρας.

Δείτε τες!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ