Άδεια ήταν και… πάει! Επιστρέφει στις πόλεις το πρώτο κύμα εκδρομέων

Ξεκίνησαν να επιστρέφουν από το πρωί της Κυριακής (18/08) οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου.

Στην Εθνική Πατρών – Αθηνών με κατεύθυνση την πρωτεύουσα, από τα διόδια του Ρίου περνούν από το πρωί περί τα 2000 αυτοκίνητα την ώρα, σύμφωνα με το tempo24. H ίδια ροή αναμένεται να συνεχιστεί και τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Την ίδια ώρα διπλάσιος αναμένεται να είναι ο αριθμός οχημάτων που θα περάσει τα διόδια σε Κόρινθο και Ελευσίνα, με την Τροχαία να τον εκτιμά στα 4.000 οχήματα την ώρα τις απογευματινές ώρες. Πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά από τα αυτοκίνητα αυτά είναι πολιτών που βρίσκονται στην Αθήνα και επιλέγουν τις παραλίες μετά την Ελευσίνα για το κυριακάτικο μπάνιο τους.

Ελαφρώς αυξημένη φαίνεται να είναι και η κίνηση στην Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των Αφιδνών και με κατεύθυνση προς την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται κάποιου είδους μποτιλιάρισμα και με φυσιολογική ροή των οχημάτων.

Νωρίτερα κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε μετά τον κόμβο Πορταριάς στα Νέα Μουδανιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στην επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ