Τι έκπληξη! Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και το αποκάλυψε τώρα με μία τρυφερή φωτό! (pics)


Το τρυφερό μήνυμά της κάτω από την φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, μαρτυρά τον αγώνα που έκανε και τις δυσκολίες που πέρασε για να μείνει έγκυος και να περιμένει τώρα να γεννήσει το πρώτο της παιδί!

Ο λόγος για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είχε καταφέρει εδώ και 29 εβδομάδες να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, παρόλο που ανέβαζε φωτογραφίες της στο instagram από το φετινό καλοκαίρι. Φρόντιζε όμως πάντα να μην φαίνονται τα… γλυκά σημάδια της εγκυμοσύνης της για την οποία προφανώς και προσπάθησε λίγο παραπάνω από άλλες μέλλουσες μανούλες, όπως η ίδια εξομολογείται στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάνοντας αυτό το ταξίδι, μετά από αρκετές δυσκολίες χρόνων και ατυχίες, έχω να ευχηθώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσοι το επιθυμείτε να το ζήσετε…. Μεγαλώνουμε μαζί… Η καρδιά μας χτυπά μαζί…. Επικοινωνούμε με ένα μοναδικό δικό μας τρόπο…. Κουβαλώ την αγάπη μου και το μισό μου…Μαμά δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι λένε….Εγώ ξέρω πως το ήθελα και το θέλω πολύ.. Από μικρή ήξερα πως το ‘θελα…. Θαύμα η ζωή…. Θαύμα η συνύπαρξη… Ευχαριστώ…. Δεν ξέρω ποιον περισσότερο. Το Χρήστο μου που είναι δίπλα μου, τη ζωή την ίδια, το ότι δεν παραιτήθηκα απ’ την προσπάθεια, τη φύση……».

Πρόκειται για την Πέννυ Μπαλτατζή η οποία είναι εδώ και τρία χρόνια παντρεμένη με τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ