Η Νικολέττα Βλαβιανού ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον 7 μηνών εγγονό της και… λιώσαμε (photos)


Εδώ και επτά μήνες η Νικολέττα Βλαβιανού έχει αναλάβει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της γιαγιάς για τον εγγονό της και αυτό είναι αξία… ανεκτίμητη!

Η αγαπημένη ηθοποιός δείχνει να χαίρεται πολύ τις στιγμές με τον μικρούλη τον οποίο έχει αναλάβει να μεγαλώσει μαζί με την κόρη της Μαρία Μαρκέτου.

Η Νικολέττα Βλαβιανού σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη νέα αυτή και τόσο ευχάριστη συνθήκη στη ζωή της τονίζοντας: «Τώρα, που είναι αρχή, έχω… φάει κάτι ξενύχτια λόγω κολικών μέχρι τις 5 το πρωί, αλλά τι να κάνουμε… θα το περάσουμε κι αυτό. Μοιάζει πολύ στη Μαρία ο μικρός, όμως αλλάζουν τα μωρά… Είναι ό,τι πιο μαγευτικό υπάρχει. Είναι ευλογία και υγεία. Υπάρχει το κλαμπ, το έξω, το ότι θα κάνουμε τα παιδιά σε πολύ μεγάλες ηλικίες και μετά έχουν θέματα οι μητέρες».

Όσο για το αν θέλει στο μέλλον να τη φωνάζει γιαγιά, η ίδια είχε πει: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει περίπτωση ο εγγονός μου να φωνάζει «γιαγιά»,ούτε εγώ, ποτέ έλεγα τη γιαγιά μου… γιαγιά τη φώναζα Ελένη, με το όνομά της, οπότε ο εγγονός μου θα με φωνάζει «Νικολέτα». Άμα δεν μπορεί, να με φωνάζει «Νινέτα», αρκεί να μη με φωνάζει «γιαγιά». Τη Μαρία την έκανα σε πολύ μικρή ηλικία».

Όπως και να τη φωνάζει, μάλλον θα τον συγχωρεί πάντως η ηθοποιός η οποία δείχνει να του έχει τεράστια αδυναμία. Αρκεί να δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε σε βόλτα τους στον ήλιο με την κόρη της για να καταλάβετε για τι αδυναμία μιλάμε. Δείτε στην παρακάτω gallery:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ