Φαίη Σκορδά: Το απρόοπτο που της συνέβη στις διακοπές και… την πόνεσε πολύ! (photos)


Η Φαίη Σκορδά δεν μας συνηθίζει σε πολύ συχνές αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της μέσα από τα social media, όμως, όταν συμβεί κάτι, πάντα έχει την διάθεση να το μοιράζεται.

Όπως συνέβη προσφάτως με κάποιο περιστατικό που της συνέβη στις διακοπές με τους δύο γιους της και την έκανε να… πονέσει πολύ!

Τι ήταν αυτό;

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία περνάει χαλαρές διακοπές με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη αλλά και καλούς φίλους στη Χαλκιδική, ανέβασε μία φωτογραφία όπου όντως, θυμίζει σε όλους μας ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν έχουμε… πονέσει και εμείς πολύ!

Όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν ξυπόλητη δίπλα στην πισίνα –όπως συνηθίζεται- όταν δεν είδε και πάτησε παιχνίδια παιδικά! Καταλαβαίνετε τι πόνο τράβηξε η Φαίη Σκορδά η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με το… παιχνίδι που της χάλασε για λίγο τη διάθεση.

Δείτε παρακάτω τι ανέβασε.

Πάντως, η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, θέλησε να αποτραβηχτεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας και να ηρεμήσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Θέλησε να αφιερώσει χρόνο στους γιους της που της λείπουν πολύ λόγω δουλειάς αλλά και να ξεκουραστεί από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα για να πάρει δυνάμεις για τον επόμενο, εξίσου απαιτητικό, χειμώνα που έρχεται.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ