Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Η φωτό κάτω από το νερό και πώς ο Γιάννης τη βοήθησε να μη φοβάται (photos)


Τις ξέγνοιαστες διακοπές τους συνεχίζουν στην πανέμορφη και αρχοντική Ρόδο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού όπου και δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο instagram. 

Η Κατερίνα μάλιστα, σε μία… κρίση αποκαλύψεων μέσα από τα social media (κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, ομολογουμένως) ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους η οποία έχει τραβηχτεί κάτω από το νερό.

Το ζευγάρι βρέθηκε για μπάνιο στην παραλία του Άντονι Κουίν, όπως έχει μετονομαστεί από τότε που ο αξέχαστος διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ απολάμβανε εκεί τις διακοπές του.

Εκεί, οι δύο ερωτευμένοι θέλησαν να κάνουν κατάδυση. Ή πιο σωστά, ο ηθοποιός θέλησε να κάνει κατάδυση γιατί η Κατερίνα ούτε που να ακούσει για τέτοια πράγματα δεν ήθελε αφού φοβόταν.

Μέσα από την ανάρτησή της αυτή, όμως, με τη φωτογραφία κάτω από το νερό, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι χάρη στον αγαπημένο της κατάφερε να ξεπεράσει αυτή φοβία της.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ήμουν μια κοτούλα, αλλά όταν δεν είσαι μόνος, ο φόβος κάπως φεύγει σαν μπουρμπουλήθρα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις ερωτικές διακοπές του ζευγαριού αλλά και την επίμαχη και άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ