Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Γιώργου Κολώκα – Θρήνος για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή

Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν φίλοι και συγγενείς το κακό που τους βρήκε.

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Κολώκα είπαν το απόγευμα σε κλίμα οδύνης, η οικογένειά του, φίλοι και συνάδελφοί του καθώς και δεκάδες πολίτες, στο Κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία όπου ετάφη ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της περιοχής. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθει στον ίδιο ναό, παρουσία δεκάδων φίλων και συγγενών από πολλές περιοχές της Ηλείας και της Μεσσηνίας.

Πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από μικρή ηλικία για το χαμόγελο του και τους εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους κατάφερνε πάντα ακόμα και τους εχθρούς του να τους κάνει φίλους του. Εξαιρετικός στη δουλειά του εργάστηκε μαζί με έναν άλλο αδελφικό του φίλο σε πολύ γνωστό και μεγάλο εστιατόριο στο Περιστέρι Αττικής, ενώ τους τελευταίους μήνες είχε αρραβωνιαστεί.

Ανήμερα της Παναγίας ο Γιώργος έδωσε το παρών στο Πανηγύρι στη Φασκομηλιά Φιγαλείας, ενώ στις 16 την επόμενη δηλαδή μέρα παραβρέθηκε στη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που είχε διοργανώσει η ομάδα της καρδιάς του, ο Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας στον οποίο αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Το Σάββατο όμως, ο Γιώργος δεν ξύπνησε ποτέ και νωρίς το πρωί η είδηση για τον ξαφνικό θάνατό του προκάλεσε ΣΟΚ στη τοπική κοινωνία με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν τι κακό τους βρήκε. Καταστήματα εις ένδειξη πένθους έμειναν κλειστά ενώ το χωρίο έχει παγώσει αυτές τις ώρες μπροστά στην είδηση αυτή.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ