Just Married! Ο λαμπερός γάμος στην Πάρο δίπλα στη θάλασσα και η συγκίνηση! (Video+photos)


Μετά από έντεκα χρόνια ευτυχισμένης σχέσης και έναν γιο, παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, στην Πάρο! 

Στις επτά το απόγευμα στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας στην Πάρο, είχαν δώσει το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών δίπλα στο κύμα με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα.

Φυσικά στο γάμο πρωταγωνιστής ήταν και ο 9χρονος γιος τους και η αδερφή της νύφης και δημοσιογράφος, Εύη Φραγκάκη, στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Το ζευγάρι βρισκόταν εδώ και μέρες στο νησί και φρόντιζαν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους. Μάλιστα χθες έγινε και ένα beach party πριν το γάμο τους και η Μαρία δημοσίευσε και φωτογραφία τη στιγμή που παρέλαβε το νυφικό της.

Χθες το βράδυ το κέφι πήρε φωτιά, όταν ο γαμπρός βρέθηκε πίσω από τα decks για να παίξει μουσική ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η μεγάλη έκπληξη με μία υπέροχη τούρτα με κεράκια για να τα σβήσει ο Νίκος Μάρκογλου ο οποίος είχε γενέθλια. Δείτε το παρακάτω βίντεο από το χθεσινό χάπενινγκ…

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ