Μαντώ Γαστεράτου: «Πήγα για μια εβδομάδα και έμεινα έναν μήνα με ρούχα δανεικά» (photos)

H Μαντώ Γαστεράτου περιέγραψε το ανατρεπτικό αλλά ευχάριστο καλοκαίρι της.

Ένα καλοκαίρι που τα είχε όλα, ή μάλλον όχι, αφού δεν είχε… ρούχα. Η Μαντώ αναφέρθηκε στο καλοκαίρι αυτό, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν εκείνο που την «έδεσε» με την καλή της φίλη Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Αύγουστος του 2010. Με καλεί η Μπάγια Αντωνοπούλου στην Ερμιόνη, από την οποία κατάγεται, για να περάσουμε μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές. Υπ’ όψιν, την είχα γνωρίσει μόλις δύο μήνες πριν, όταν είχαμε λάβει και οι δύο μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Η πρόταση της με ξάφνιασε, αφού δεν ήξερα καν πού πέφτει η Ερμιόνη! Ωστόσο, πήρα το ΚΤΕΛ και την επισκέφτηκα. Και περάσαμε απίστευτα ωραία!

Δανειζόμασταν αυτοκίνητα φίλων της για να πάμε εκδρομές και να κάνουμε μπάνιο σε όμορφες παραλίες και τα βράδια βγαίναμε στα μπαράκια της Ερμιόνης μέχρι το πρωί. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου. Σχεδίαζα να μείνω μια εβδομάδα, γι» αυτό και έφυγα με μια μικρή βαλίτσα, και παρέμεινα τελικά έναν ολόκληρο μήνα. Σε σημείο που δεν είχα ρούχα να φορέσω και δανειζόμουν δικά της. Αυτό το ταξίδι ουσιαστικά μας έφερε πιο κοντά και επισφράγισε τη φιλία και ύστερα την κουμπαριά μας. Αγάπησα την Ερμιόνη σαν να ήταν το δικό μου μέρος Έκτοτε, την έχω επισκεφτεί πολλές φορές: Πάσχα και καλοκαίρι.

ΥΓ.: Φυσικά, ως αγαπημένα μου καλοκαίρια, δεν μπορώ να μην αναφέρω και τις πρώτες διακοπές που πήγα με τον σύζυγό μου στο Μπαλί αλλά και το ταξίδι μας στην Αμερική, όπου έγινε η πρόταση γάμου» είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ