ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σλότερ. “Είμαι έτοιμος να βάλω το σώμα μου στη φωτιά”


Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Μάρκους Σλότερ για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο Μάρκους Σλότερ ήρθε στην Ελλάδα με μεγάλη όρεξη, όντας έτοιμος να πιάσει… δουλειά με την ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σε μια νέα χώρα. Έχω έρθει κάποιες φορές για να παίξω κόντρα σε κάποιες ομάδες αλλά τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», τόνισε αρχικά ο νέος ψηλός της Ένωσης. Για το πόσο εύκολα είπε ναι στην πρόταση της ΑΕΚ: «Είναι καλο. Θέλω να δω νέες εμπειρίες. Πότε δεν έπαιξα στην Ελλάδα. Θα είναι καλό για μένα να δω ένα νέο μέρος και απ’ όσα έχω ακούσει από φίλους μου έχουν πει πολύ καλά πράγματα για την πόλη και την ομάδα και ήταν εντολή η απόφαση μου να έρθω».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κερδίσω. Τίτλους, παιχνίδια. Ξέρω ότι το ελληνικό είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Και το Τσάμπιονς λιγκ έχει δύσκολες ομάδες. Όλοι όμως θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την συνύπαρξη με τον Γιόνας Ματσιούλις: «Έχουμε παίξει και έχουμε κερδίσει τρόπαια με τον Γιόνας. Θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία να είμαστε και πάλι συμπαίκτες. Θα φτιάξουμε χημεία και θα είναι όλα καλά».

Για το τι θέλει να δώσει στην ΑΕΚ: «Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κερδίσει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να ρισκάρω και να βάλω το σώμα μου στη φωτιά για να κερδίσει η ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ