Τζούλι Μασίνο: Η άγνωστη φιλία της με την Αλέξια (photos)

Η Τζούλι Μασίνο μίλησε για την δυνατή φιλία της με την Αλέξια και πώς χτίστηκε.

Δεν το γνωρίζαμε και μας το αποκάλυψε. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πώς αναπτύχθηκε αυτή η φιλία, ενώ ανέφερε τις διαφορές στην προσωπική της ζωή τώρα με τότε που ήταν μικρότερη.

Πόσα χρόνια είσαι χωρίς σχέση;

Είναι περίπου 10 χρόνια που δεν έχω σχέση. Έκανα κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους, βγήκα έξω, αλλά δε με άγγιξε κάποιος. Είναι δύ­σκολο. Αυτό συνέβη πριν από 5 χρόνια. Η σχέση θέλει πάρα πολύ δουλειά, θέλει χημεία, είναι δύ­ναμη, είναι πολλά. Όταν είσαι μικρότερος ο σκοπός είναι άλλος και δεν βλέπεις τα πράγματα που λείπουν.

Μετά από 20 χρόνια νιώθεις άδεια, τα παιδιά σου μεγαλώνουν και μένουν δύο άνθρω­ποι που δεν έπρεπε να ήταν μαζί, γιατί δεν έκαναν δουλειά, αφού η σχέση έπρεπε να γίνει δέσιμο. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει και να κάνει δέσι­μο στη σχέση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φιλία. Αυτό είχε γίνει και 30 χρόνια πριν με τη Αλέξια, την τραγουδίστρια…

Τι έγινε τότε;

Η Αλέξια είχε πει τότε ότι ήθελε να γίνουμε φίλες, πριν από 30 χρόνια. Της είχα πει ότι «το θέλω κι εγώ, αλλά έχουμε δουλειά για να γίνουμε φίλες», σχέση είναι κι αυτή. Τώρα είμαστε αδελφές με τη Αλέξια. Δεν έχω καθόλου πίκρα, παρόλο που πέ­ρασα πολύ άσχημα μέσα σε κάποια σχέση. Ένιωσα ότι ήμουν ο μαγνήτης για το λάθος άνθρωπο στη ζωή μου. Ήμουν ανασφαλής για κάποια πράγματα ως άνθρωπος, όχι ως καλλιτέχνης. Όλα τα κομμάτια του παζλ θέλουν ισορροπία, κι όλα αρχίζουν από την οικογένεια, όπου δεν είχα ισορροπία. Δεν πονάω που είμαι μόνη μου! Αγκαλιάζω τη μοναξιά περίπου 5 χρόνια, αλλά έχω σχέση με τον εαυτό μου τώρα.

Πηγή: Λοιπόν

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ