Γιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε: «Το βίωσα πάρα πολύ άσχημα! Αισθανόμουν σα θηρίο στο κλουβί»

Ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ άλλων μίλησε για τους τελευταίους 16 μήνες που είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά βρισκόταν εκτός τηλεόρασης.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από Σεπτέμβρη θα παρουσιάζει δύο εκπομπές στον ΣΚΑΪ, μίλησε για την περίοδο που ήταν εκτός τηλεόρασης και πόσο άσχημα άνιωθε!

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος είπε: «Στην αρχή το βίωσα πάρα πολύ άσχημα. Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι και να μην εργάζομαι. Κι αυτό δεν ήταν δική μου επιλογή, αλλά κάποιων άλλων, οι οποίοι στην ουσία μου στέρησαν και το δικαίωμα να εργαστώ κάπου αλλού. Αυτή η περίοδος της “επαγγελματικής μου σιωπής” ήταν άβολη, αμήχανη. Αισθανόμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Από την άλλη, το άχαρο αυτό διάστημα είχε μια πτυχή που μόνο ευλογία μπορώ να τη χαρακτηρίσω».

Και πρόσθεσε στο people: «Πέρασα πολύ χρόνο με τα παιδιά μου και κάθε απόγευμα ήμασταν μαζί. Επιπλέον, έχοντας αποτραβηχτεί από τα τηλεοπτικά, έκανα την αυτοκριτική μου, αλλά και έναν επαναπροσδιορισμό. Αξιολόγησα ενδεχόμενα λάθη μου, τα μέτρησα και επεξεργάστηκα. Αυτό ήταν ξεκάθαρο όφελος»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ