ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα με Σλόβαν Μπρατισλάβας


Δίχως απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/8, 22:00), για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί στην Τούμπα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δουλεύει πάνω σε θέματα τακτικής. Η αυριανή (20/8) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9:30, ενώ μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) για Μπρατισλάβα.Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με προπόνηση στην Τούμπα άρχισε η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα που θα είναι η πρώτη με διπλή αναμέτρηση, αφού ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και στη συνέχεια την πρεμιέρα της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα γι’ άλλη μια μέρα επέμεινε στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας.

Την Τρίτη (20.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι στην Τούμπα (09:30) και την Τετάρτη (21.08) θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Μπρατισλάβαόπου θ’ αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σλοβακίας για τα Play Offs του Europa League.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ