Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 30χρονο – Νοσηλεύεται στην εντατική


Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, σήμερα (19/8/2019) το μεσημέρι, όταν ένα όχημα παρέσυρε πεζό, επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας ηλικίας – περίπου – 30 ετών, στην προσπάθεια του να διασχίσει το δρόμο, στο ύψος γνωστού super market, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, τύπου βαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γιατρός, ο οποίος, μαζί με τους διασώστες, παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον αλλοδαπό άνδρα και έπειτα τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε.

Σύμφωνα με το Διοικητή των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, κ. Ιωάννη Τασσόπουλο, ο άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο.

Με την άφιξή του στο νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία στον 30χρονο, ενώ επρόκειτο να υποβληθεί και στις λοιπές απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου να αποφασιστεί από το ιατρικό προσωπικό πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Με πληροφορίες από neakriti.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ