Παναθηναϊκός: Έκανε… check in και ο Μπράουν. pics


Οι αφίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίστηκαν. Μετά τους Τζίμερ Φριντέτ και Τζέικομπ Γουάιλι, στην Αθήνα βρίσκεται πλέον και ο Ράιον Μπράουν.

Συνεχίστηκε ο… χορός των αφίξεων! Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (19.08.2019) ο Ριον Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο “τριφύλλι” και τόνισε πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την ομάδα.

«Δεν το βλέπω ως πρόκληση, αλλά ως κάτι σπουδαίο. Είμαι χαρούμενος που η σκληρή δουλειά απέδωσε. Όλα έχουν να κάνουν με το επίπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκινάς από κάπου κι αρχίζεις να ανεβαίνεις. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ κι είναι τιμή μου που είδαν κάτι σε εμένα και με ήθελαν στην ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Μπράουν.

Παναθηναϊκός: «Πάτησαν» Ελλάδα Φριντέτ και Γουάιλι! «Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή» pics

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Δεν μπορούσα να πω πολλά τότε, γιατί έπαιζα στον Προμηθέα (γέλια).Τους θαύμαζα από… μακριά! Αγαπώ το πάθος και την ενέργειά τους. Έχουν μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ ωραία».

Όσο για το τι είπε με τον Πεδουλάκη, κατέληξε: «Το πλάνο είναι να νικάς. Θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα».

Πλέον, ο Ταϊρίς Ράις είναι ο τελευταίος που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα από πλευράς Παναθηναϊκού.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ