Κατερίνα Μισιχρόνη: «Ήταν από τα πιο ανέμελα και ελύθερα καλοκαίρια μου» (photos)


H Kατερίνα Μισιχρόνη περιέγραψε το ωραιότερο καλοκαίρι της.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν πολύ συναισθηματική και μίλησε για όλα όσα συνθέτουν ένα υπέροχο καλοκαίρι για εκείνη.

«Αγαπώ πολύ το καλοκαίρι! Ανυπομονώ κάθε χρόνο για την «άφιξη του»! Λατρεύω τη θάλασσα και γι» αυτό οι διακοπές που ξεχωρίζω είναι αυτές που έκανα πρόπερσι με τους κολλητούς μου, πηγαίνοντας για ιστιοπλοΐα! Νομίζω ότι αγαπώ σχεδόν τα πάνα στην ιστιοπλοΐα, τις ατελείωτες ώρες στη θάλασσα, τα πανιά, τα σχοινιά, τα δελφίνια, τα αστέρια, τις σιωπές, τα ηλιοβασιλέματα, το ξημέρωμα, το ότι μπορείς να δέσεις στην πιο απομονωμένη παραλία, να είναι Δεκαπενταύγουστος και να κολυμπάς μόνος σου, την ομαδικότητα, αλλά και τον αλληλοσεβασμό που απαιτεί η συνύπαρξη 4-5 ανθρώπων πάνω σε λίγα μέτρα.

Το δικό μας ταξίδι ξεκίνησε από τη Χαλκιδική και επισκεφτήκαμε τη Σκόπελο και την Αλόννησο. Υπέροχες, σμαραγδένιες θάλασσες, βόλτες σε γραφικά σοκάκια, εξερεύνηση όλων των γύρω παραλιών, βουτιές, βουτιές κι άλλες βουτιές.

Αυτό ήταν ένα από τα πιο ανέμελα και ελεύθερα καλοκαίρια της ζωής μου. Κάτι που με κάνει για ακόμη μια φορά να σκεφτώ ότι την εμπειρία την διαμορφώνουν οι άνθρωποι και οι στιγμές που σου επιτρέπουν να μοιραστείς μαζί τους.

Ελεύθερη, αυτό θέλω να νιώθω όχι μόνο στις διακοπές, αλλά και μέσα στην καθημερινότητά μου, όσο είναι δυνατόν, και είμαι ευγνώμων που μου επιτρέπουν να αναπνέω αβίαστα. Έτσι, όπου και να πάω, είναι πάντοτε καλοκαίρι» είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ