Tesla Model 3 έπεσε από 12 μέτρα ύψος! (+video)


Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Oregon των Η.Π.Α. όπου το ηλεκτρικό μοντέλο του Elon Musk έκανε ελεύθερη πτώση από ύψος 12 μέτρων.

Ο οδηγός του πολυτελούς ηλεκτρικού μοντέλου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρέπει να έπαθε επιληπτική κρίση, με αποτέλεσμα να πάθει black out και το Tesla να πέσει στην παιδική χαρά ενός νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όσοι ήταν κοντά στο συμβάν έτρεξαν αμέσως να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος για καλή του τύχη δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά παρά το μεγάλο ύψος της πτώσης. Ευτυχώς το νηπιαγωγείο ήταν κλειστό καθώς το ατύχημα έγινε αρκετά πρωινή ώρα, ενώ όπως δήλωσε κι η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, αν είχε γίνει οποιαδήποτε άλλη ώρα θα θρηνούσαμε πολλά θύματα, μιας και στο σημείο αυτό παίζουν τα παιδιά.

Μετά τον απεγκλωβισμό του οδηγού και σαν να μην έφτανε ότι κακό είχε γίνει, όταν ήρθε η εταιρεία ρυμούλκησης και προσπάθησε να βγάλει το Tesla από το σημείο που είχε σφηνώσει, ξέσπασε μικρής έκτασης φωτιά στο σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου, η οποία σβήστηκε αμέσως. Πέρα από αυτό, το Model 3 έχει πάθει μεγάλη ζημιά και φαίνεται ότι είναι πλέον άχρηστο. Βέβαια όλα αυτά είναι πταίσματα αναλογιζόμενοι τι χειρότερο θα μπορούσε να έχει συμβεί.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ