Ανακοίνωση Euroleague για Ολυμπιακό: “Έχει καλύψει τις οικονομικές οφειλές”

Η Euroleague εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι ο Ολυμπιακός ακολούθησε πιστά κάθε διακανονισμό που είχε σχετικά με τις οφειλές προς τους παίκτες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα την περασμένη σεζόν σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, μιας και υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Η Euroleague είχε διατάξει, μάλιστα, έρευνα τον περασμένο Μάιο, ύστερα από καταγγελίες.

Την Τρίτη (20/8), η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύψει τις οφειλές σύμφωνα με τους διακανονισμούς που είχε κάνει. Η ανακοίνωση

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Εκτοτε η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ