Μπλατ: Οπαδοί της Μακάμπι φώναζαν το όνομα του στο αεροδρόμιο. video


Ο προπονητής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Ντέιβιντ Μπλατ, συνεχίζει να γίνεται δέκτης μηνυμάτων στήριξης, μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Οι φίλοι της Μακάμπι άρχισαν να φωνάζουν το όνομα του, κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Ο αθλητικός κόσμος έχει… σκύψει πάνω στον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, από την στιγμή που εκείνος με -μία συγκλονιστική επιστολή- μοιράστηκε τo πρόβλημα υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι πριν από μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο νόσημα PPMS (Πρωτοπαθή Προϊούσα Πολλαπλή Σκλήρυνση).

Το «ευχαριστώ» του Μπλατ! «Οι νικητές ποτέ δεν παραιτούνται…»

Οι κινήσεις στήριξής είναι αμέτρητες, με τους φίλους της Μακάμπι τελ Αβίβ να… κάνουν σύνθημα στα χείλη τους το όνομα του κόουτς του Ολυμπιακού.

Οπαδοί της “ομάδας του λαού” βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για να υποδεχθούν τα νέα αποκτήματα της ομάδας τους και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Αμερικανοϊσραηλινού.

Να αναφέρουμε ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει περάσει δύο φορές από τον πάγκο της Μακάμπι, κατακτώντας μάλιστα την Euroleague το 2014.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ