«Άκυρο» της Shelby GT500 στην Ευρώπη


Οι παροικούντες την Γηραιά Ήπειρο δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την νέα Shelby GT500 από κοντά – τουλάχιστον όχι επίσημα-, καθώς η Ford αποφάσισε να μην προχωρήσει στην διάθεσή της.loadposition Fordcarcenter

Το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ με τα σήματα του «Μπλε Οβάλ», δεν θα περάσει τελικά τον Ατλαντικό ακολουθώντας το παράδειγμα της Shelby GT350. Ο λόγος δεν έγινε γνωστός, όμως σε αντίθεση με τον συνήθη ύποπτο (τις εκπομπές ρύπων, δηλαδή), εδώ η τιμή αγοράς φαίνεται πως έβαλε «φρένο». Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, η τιμή της GT500 στην Ευρώπη θα διαμορφωνόταν σε περισσότερες από 100.000 ευρώ. Μπορεί να ακούγεται ευκαιρία για muscle car 760 ίππων, που «ρίχνει» στην McLaren F1, όμως 100 χιλιάδες+ για Mustang κατά πάσα πιθανότητα θα την καταδίκαζε εμπορικά.

Έναν τομέα στον οποίο η ‘Stang μεγαλουργεί, όντας το πιο καλοπουλημένο sports coupe του πλανήτη από το 2015 μέχρι σήμερα! Στην Ευρώπη και για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, έχουν πουληθεί 2.300 μονάδες – 27% πάνω σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Η επετειακή Mustang55 αναμένεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις του μοντέλου.

Για όσους ενδιαφέρονται (και μπορούν να την αποκτήσουν), δεν υπάρχει λόγος απελπισίας. Οι ανεξάρτητες εισαγωγές «ζουν και βασιλεύουν», με τον Γερμανό βελτιωτή και αντιπρόσωπο Geiger Cars να φέρνει τις GT350 και GT350R – οσονούπω και την κορυφαία «500αρα»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ