Μουντομπάσκετ 2019 – Πρίντεζης: “Με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο”

Στους υψηλούς στόχους που έχει η Εθνική μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ της Κίνας αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Η Εθνική μπάσκετ αναχώρησε για την Κίνα, εκεί όπου θα προσπαθήσει να… πάει πολύ ψηλά και ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στους “μεγάλους” στόχους της “Γαλανόλευκης” αλλά και στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Εθνική μπάσκετ: Η Ελλάδα «πέταξε» για το… Μουντομπάσκετ! «Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα με Σλούκα» pics

Μάλιστα, ο Πρίντεζης αναφέρθηκε και στο μεγάλο “αστέρι” της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι είναι προετοιμασμένος για την κατάσταση που θα συναντήσει.Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης

«Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα. Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο.

Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολλή θετική και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα. Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει. Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ