Πέτσας για Τσίπρα: Παρέτεινε την Οδύσσεια των Ελλήνων γιατί ήθελε να γίνει πρωθυπουργός

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην δήλωση Τσίπρα για την οικονομία.

«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού».

Αυτό τονίζει ο υφυπουργών παρά των Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία.

«Για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115.
Εξαιτίας της “περιπέτειας” που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα», συνεχίζει ο κ. Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αφήνει ασχολίαστη και την αναφορά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως η κυβέρνηση θα κόψει το αφορολόγητο και την 13η σύνταξη. «Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ. Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια», καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ