Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Αιφνίδιος θάνατος 25χρονου


Ένα περίεργο και συνάμα τραγικό – όπως εξελίχθηκε – περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Κυριακή (18/8) οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, ένας 25χρονος άνδρας, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, προσήλθε στο ΓΝΑΝ με δικό του μεταφορικό μέσο και συνοδευόμενος από δικούς του ανθρώπους με έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς και στην πλάτη.

Ο νεαρός είχε καλό επίπεδο συνείδησης όταν πήγε στο Νοσοκομείο, ωστόσο άρχισε να παραπονιέται για πόνους, με τον αιματοκρίτη του παράλληλα να πέφτει. Υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο (υπέρηχο) αλλά δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η πηγή και αιτία του πόνου. Η συνεχής πτώση του αιματοκρίτη οδήγησε τους ιατρούς να του κάνουν και αξονική που κατέδειξε ότι υπήρχε αιμορραγία στην κοιλιά.

Παρότι, όπως είπε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, μπήκε στο χειρουργείο και του χορηγήθηκαν υγρά, αίμα και έγινε ό,τι ήταν απαραίτητο, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί από πού προερχόταν η αιμορραγία του νεαρού άνδρα ο οποίος και τελικά εξέπνευσε.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να «ρίξει φως» στα αίτια του θανάτου του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ